2024高考英語二輪(閱讀理解)能力提升演練(04)及答案

雕龍文庫 分享 時(shí)間: 收藏本文

2024高考英語二輪(閱讀理解)能力提升演練(04)及答案

  2024高考英語二輪(閱讀理解)能力提升演練(04)及答案

 ?。?*****)

  Did you ever think someone was scary because they looked different or ate strange food? Well, they might think the same about you! One of the things we all need to do is to celebrate variety. We shouldn't think badly of people from other cultures because they are different from our own.

  Sometimes we judge people from other countries unfairly, because one person from that culture did something bad. Well, has your class ever been punished just because a few kids were causing trouble? Has your whole family ever been blamed for something your little sister did? It doesn't seem fair, does it? It's just asunfair to blame a whole culture for what two or three people do.

  So here are some things that you can do to help yourself understand other cultures:

  1.

  Find common ground! Remember that even though some people look different on the outside, it doesn't change what they look on the inside. They still have the same feelings!

  2. Don't blame everyone because of one! 'So let's-say someone from another culture is being mean and you decide to avoid everyone from that culture. Well, think about it Why are you blaming them for something they didn't have anything to do with? Put yourself in their shoes. How would you feel? Trying, to understand how a person thinks can be a very good way to understand why they are acting that way. Remember, other people may not think the same way.

  3. Try to make friends with people from other cultures. You could ask them what they know about their culture, or what it was like in their country. Try foods from that culture, or ask them if they know any words in that language.

  You might be surprised at how pure other cultures can be! You call have great discussions and have lots of fun doing new things.

  4. Know that people always judge other people. If you know what you are thinking then you can help make things easier. Pay attention to what you think about other people.

  It helps!

  1. What is mainly discussed in this passage?

  A. Why there are differences between people.

  B. What to do to understand other cultures.

  C. How people feel when they meet people from other cultures.

  D. Where differences between people lie.

  答案:答案:答案:答案:.完形填空

  Words:302 難度系數(shù): 建議用時(shí):16分鐘

  A very little boy was spending his Saturday morning playing in his sandbox. He had with him a plastic pail(桶) and a shiny, red plastic shovel(鏟). In the __1__ of creating roads and tunnels in the sand, he __2__ a large rock in the middle of the sandbox.

  The boy dug around the rock,__3__

  to move it off the dirt. At first, he wanted to carry it out of the sandbox with his hands; however, it was too heavy. Later, with much __4__, he pushed the rock across the sandbox by __5__ his hands. When the boy got the rock to the __6__of the sandbox, he found that he couldn’t roll it up and __7__

  the little wall. Again and again, __8__, the little boy pushed, but every time he thought he had made some __9__, the rock tipped(翻滾) and then fell back into the sandbox. The little boy pushed and pushed, but his only __10__ was to have the rock roll back.

  Finally he __11__ tears. All this time the boy’s father watched from his living room window __12__ the drama was unfolded. The moment the tears fell, a large __13__ appeared across the sandbox. It was the boy’s father. Gently but __14__, he said,“Son, why didn’t you use all the strength that you had?”

  Defeated, the boy __15__ back,“I did! I did! I used all the strength that I had!”

  “No, you didn’t. You didn’t ask me for help.” The father __16__

  down, picked up the rock and dropped it off the sandbox.

  Do you have “rocks” in your life that need to be __17__? Are you discovering that you don’t have

  __18__ it takes to lift them? There is someone who is willing to give us the __19__ we need. Maybe, it’s sometimes a good idea to ask others for __20__ when we meet difficulties we can’t overcome.

  【解題導(dǎo)語】 本文通過一個(gè)故事告訴我們當(dāng)我們遇到一些自己不能解決的問題時(shí),向別人尋求幫助有時(shí)也是一個(gè)好的方法。

  1.A.method

  B.step

  C.practice

  D.process

  解析:選D。根據(jù)本句,“在小男孩在沙堆里修路和隧道的過程中。”A項(xiàng)“方法”;B項(xiàng)“臺(tái)階”;C項(xiàng)“練習(xí)”;D項(xiàng)“過程”。所以選擇D項(xiàng)。

  2.A.created

  B.set

  C.discovered

  D.brought

  解析:選C。根據(jù)本句:小男孩在沙堆里修路和隧道的過程中,在沙坑中間發(fā)現(xiàn)了一個(gè)大石頭。A項(xiàng)“創(chuàng)造”;B項(xiàng)“設(shè)下”;C項(xiàng)“發(fā)現(xiàn)”;D項(xiàng)“帶來”。所以選擇C項(xiàng)。

  3.A.trying

  B.managing

  C.deciding

  D.competing

  解析:選A。根據(jù)第二段“the rock tipped(翻滾)and then fell back into the sandbox.”可知小男孩用手在大石頭的周圍挖,盡力將大石頭從沙堆推出,但是,沒有成功。A項(xiàng)“設(shè)法,但不一定成功”;B項(xiàng)“成功做某事”,與文章相矛盾,所以選A項(xiàng)。

  4.A.thought

  B.struggle

  C.movement

  D.worry

  解析:選B。根據(jù)第四段“I used all the strength”可知,經(jīng)過小男孩的努力。A項(xiàng)“思想”;B項(xiàng)“努力”;C項(xiàng)“運(yùn)動(dòng)”;D項(xiàng)“擔(dān)心”。

  5.A.touching

  B.shaking

  C.using

  D.controlling

  解析:選C。結(jié)合上文的語境“he wanted to carry it out of the sandbox with his hands”可知,用手將石頭推出沙坑。

  6.A.bottom

  B.center

  C.edge

  D.front

  解析:選C。結(jié)合上下文的語境及習(xí)慣,將石頭推出沙坑,首先將石頭推出沙坑的邊沿。A項(xiàng)“底部”;B項(xiàng)“中心”;C項(xiàng)“邊沿”;D項(xiàng)“前部”。

  7.A.over

  B.down

  C.through

  D.into

  解析:選A。結(jié)合情境,將石頭翻過這堵墻。其中over是“翻過,跨過”的意思。

  8.A.doubted

  B.surprised

  C.pleased

  D.determined

  解析:選D。結(jié)合情境,他決心將石頭推出去。其中“determined”是形容詞作狀語。A項(xiàng) “懷疑的”;B項(xiàng)“驚奇的”;C項(xiàng)“高興的”;D項(xiàng)“有決心的”。

  9.A.attempt

  B.progress

  C.effort

  D.decision

  解析:選B。他認(rèn)為每一次他都取得了一些 “進(jìn)步”。A項(xiàng) “嘗試”;B項(xiàng)“進(jìn)步”;C項(xiàng)“努力”;D項(xiàng)“決定”。

  10.A.hope

  B.reward

  C.point

  D.purpose

  解析:選B。結(jié)合語境, 盡管小男孩很努力將石頭從沙坑中推出,但是他的“回報(bào)”是石頭又回到沙坑中。

  11.A.made out

  B.broke out

  C.burst into

  D.rushed into

  解析:選C。結(jié)合上文的語境,不管多么用力,他總是不能將石頭從沙坑中推出,小男孩已經(jīng)無能為力,于是突然大聲痛哭。其中“burst out crying = burst into tears” 大聲痛哭。其中“burst into ” 意為“突然(進(jìn)入某種狀態(tài)或發(fā)生某種情況)”。

  12.A.so

  B.a(chǎn)s

  C.until

  D.before

  解析:選B。結(jié)合上下文的語境,當(dāng)小男孩大聲痛哭時(shí),他的父親看到了這一幕。其中as 意為“當(dāng)……時(shí)候”。

  13.A.rock

  B.picture

  C.figure

  D.shade

  解析:選C。結(jié)合語境,一個(gè)人出現(xiàn)在沙坑旁,他就是小男孩的父親。

  14.A.surprisingly

  B.doubtfully

  C.kindly

  D.firmly

  解析:選D。小男孩的父親溫和而又堅(jiān)定地說,你為什么不用盡所有的力量呢。

  15.A.shouted

  B.smiled

  C.called

  D.a(chǎn)sked

  解析:選A。結(jié)合上文的語境,孩子在大聲痛哭,聽到父親的指責(zé)很委屈。因此大聲回答。而不選其他選項(xiàng)。

  16.A.reached

  B.looked

  C.fell

  D.put

  解析:選A。結(jié)合語境,“reach

  down”固定搭配。

  17.A.pushed

  B.dropped

  C.carried

  D.removed

  解析:選D。在你們的人生道路上,有絆腳石需要搬開嗎?A項(xiàng)“推開”;B項(xiàng)“掉下”;C項(xiàng)“攜帶”;D項(xiàng)“搬開”。選D更加合適。

  18.A.who

  B.what

  C.which

  D.where

  解析:選B??疾楣潭ň湫?“It takes sth.to

  do sth.” ,其中“what”作“take”的賓語。

  19.A.minds

  B.spirits

  C.force

  D.strength

  解析:選D。有人很樂意給我們需要的力量,這里的“力量”不僅指身體的,而且指精神上的。

  20.A.help

  B.tips

  C.a(chǎn)dvice

  D.ideas

  解析:選A。根據(jù)第五段“You didn’t ask me for

  help”可知,當(dāng)有困難時(shí),向別人尋求幫助是一個(gè)好的方法,然而這個(gè)小男孩卻沒有尋求他父親的幫助。

 ?、?閱讀理解

  Words:335 難度系數(shù): 建議用時(shí):6分鐘The other day at lunch I was part of a whole group of colleagues and we were talking behind our boss’s back.She’s the new principal (校長) of our middle school.

  We talked about how kind she is to us.She writes notes to wish us happy holidays,or to thank us for jobs well done.She checks on us when she knows we’re facing difficulties outside of school with our health or with our families.

  All too often,when we talk nice behind someone’s back,they never know about it!I sent her a quick email to report the conversation.She replied saying how much she appreciated hearing about it.When I overheard (偷聽) conversations about the retirement of our principal,I thought she should know how we felt.So I made sure she did.Cards and emails are great,but maybe it’s just extra heartwarming to know that kind words are being said even “behind your back”.

  I like to do the same for my students.Of course I give them my own compliments (恭維),but I love to let them know when other adults have noticed their good behavior and attitudes.Then it’s absolutely necessary to let them know it too!It matters when what they notice is good.

  I’ve known from the other side how much this can mean.I often lack confidence in my own abilities as a teacher,so it gave me quite a lift when a friend who works with families in the community mentioned that he has heard several times from parents how glad they are to have their kids in my class.It just feels more important somehow to have the words said by people who don’t know I’ll ever hear them.

  Sure,it’s pleasant when we can say nice things about other people.Watch for your next opportunity to be the reporter!Make sure to tell them about the nice things being said behind their backs!

  1.Why did these colleagues talk behind their boss’s back?

  A.They were afraid of her.

  B.She treated them badly.

  C.She was kind to them.

  D.It was their daily practice.

  解析:選C。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第一段和第二段可知,作者的老板——中學(xué)校長對(duì)他們太好了,因此,作者和同事們背后討論她的好處,答案選C。

  2.Why did the author report their conversation to her principal?

  A.They were good friends.

  B.The principals hated them.

  C.She guessed her principal might be glad to hear it.

  D.She wanted to be praised.

  解析:選C。推理判斷題。根據(jù)文章第三段的內(nèi)容可推知,作者是揣摩著校長應(yīng)該是喜歡知道這些談話的,所以作者把同事們背后說的關(guān)于她的好話告訴了她。

  3.What encouraged the author to be a good teacher?

  A.Others’ nice talk behind her back.

  B.Her good knowledge in teaching.

  C.Her rich experience in teaching.

  D.Her principal’s help.

  解析:選A。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第五段的第二句話可知,正是由于有人告訴作者別人在背后說作者是個(gè)好老師,才使得作者對(duì)教學(xué)增強(qiáng)了自信心。故答案選A。

  4.In the text,the author mainly wanted to advise us ________.

  A.to accept others’ ideas modestly

  B.not to speak ill of others behind

  C.to listen to others’ talk secretly

  D.to report the nice things said behind people’s backs

  解析:選D。主旨大意題。文章第三、四、五段分別舉例說明把人們背后說的有關(guān)某人的好話告訴這個(gè)人,會(huì)對(duì)他產(chǎn)生積極的作用;文章最后一段又進(jìn)一步進(jìn)行了總結(jié),要找機(jī)會(huì)成為別人背后好話的報(bào)告者。

  2024高考英語二輪(閱讀理解)能力提升演練(04)及答案

 ?。?*****)

  Did you ever think someone was scary because they looked different or ate strange food? Well, they might think the same about you! One of the things we all need to do is to celebrate variety. We shouldn't think badly of people from other cultures because they are different from our own.

  Sometimes we judge people from other countries unfairly, because one person from that culture did something bad. Well, has your class ever been punished just because a few kids were causing trouble? Has your whole family ever been blamed for something your little sister did? It doesn't seem fair, does it? It's just asunfair to blame a whole culture for what two or three people do.

  So here are some things that you can do to help yourself understand other cultures:

  1.

  Find common ground! Remember that even though some people look different on the outside, it doesn't change what they look on the inside. They still have the same feelings!

  2. Don't blame everyone because of one! 'So let's-say someone from another culture is being mean and you decide to avoid everyone from that culture. Well, think about it Why are you blaming them for something they didn't have anything to do with? Put yourself in their shoes. How would you feel? Trying, to understand how a person thinks can be a very good way to understand why they are acting that way. Remember, other people may not think the same way.

  3. Try to make friends with people from other cultures. You could ask them what they know about their culture, or what it was like in their country. Try foods from that culture, or ask them if they know any words in that language.

  You might be surprised at how pure other cultures can be! You call have great discussions and have lots of fun doing new things.

  4. Know that people always judge other people. If you know what you are thinking then you can help make things easier. Pay attention to what you think about other people.

  It helps!

  1. What is mainly discussed in this passage?

  A. Why there are differences between people.

  B. What to do to understand other cultures.

  C. How people feel when they meet people from other cultures.

  D. Where differences between people lie.

  答案:答案:答案:答案:.完形填空

  Words:302 難度系數(shù): 建議用時(shí):16分鐘

  A very little boy was spending his Saturday morning playing in his sandbox. He had with him a plastic pail(桶) and a shiny, red plastic shovel(鏟). In the __1__ of creating roads and tunnels in the sand, he __2__ a large rock in the middle of the sandbox.

  The boy dug around the rock,__3__

  to move it off the dirt. At first, he wanted to carry it out of the sandbox with his hands; however, it was too heavy. Later, with much __4__, he pushed the rock across the sandbox by __5__ his hands. When the boy got the rock to the __6__of the sandbox, he found that he couldn’t roll it up and __7__

  the little wall. Again and again, __8__, the little boy pushed, but every time he thought he had made some __9__, the rock tipped(翻滾) and then fell back into the sandbox. The little boy pushed and pushed, but his only __10__ was to have the rock roll back.

  Finally he __11__ tears. All this time the boy’s father watched from his living room window __12__ the drama was unfolded. The moment the tears fell, a large __13__ appeared across the sandbox. It was the boy’s father. Gently but __14__, he said,“Son, why didn’t you use all the strength that you had?”

  Defeated, the boy __15__ back,“I did! I did! I used all the strength that I had!”

  “No, you didn’t. You didn’t ask me for help.” The father __16__

  down, picked up the rock and dropped it off the sandbox.

  Do you have “rocks” in your life that need to be __17__? Are you discovering that you don’t have

  __18__ it takes to lift them? There is someone who is willing to give us the __19__ we need. Maybe, it’s sometimes a good idea to ask others for __20__ when we meet difficulties we can’t overcome.

  【解題導(dǎo)語】 本文通過一個(gè)故事告訴我們當(dāng)我們遇到一些自己不能解決的問題時(shí),向別人尋求幫助有時(shí)也是一個(gè)好的方法。

  1.A.method

  B.step

  C.practice

  D.process

  解析:選D。根據(jù)本句,“在小男孩在沙堆里修路和隧道的過程中?!盇項(xiàng)“方法”;B項(xiàng)“臺(tái)階”;C項(xiàng)“練習(xí)”;D項(xiàng)“過程”。所以選擇D項(xiàng)。

  2.A.created

  B.set

  C.discovered

  D.brought

  解析:選C。根據(jù)本句:小男孩在沙堆里修路和隧道的過程中,在沙坑中間發(fā)現(xiàn)了一個(gè)大石頭。A項(xiàng)“創(chuàng)造”;B項(xiàng)“設(shè)下”;C項(xiàng)“發(fā)現(xiàn)”;D項(xiàng)“帶來”。所以選擇C項(xiàng)。

  3.A.trying

  B.managing

  C.deciding

  D.competing

  解析:選A。根據(jù)第二段“the rock tipped(翻滾)and then fell back into the sandbox.”可知小男孩用手在大石頭的周圍挖,盡力將大石頭從沙堆推出,但是,沒有成功。A項(xiàng)“設(shè)法,但不一定成功”;B項(xiàng)“成功做某事”,與文章相矛盾,所以選A項(xiàng)。

  4.A.thought

  B.struggle

  C.movement

  D.worry

  解析:選B。根據(jù)第四段“I used all the strength”可知,經(jīng)過小男孩的努力。A項(xiàng)“思想”;B項(xiàng)“努力”;C項(xiàng)“運(yùn)動(dòng)”;D項(xiàng)“擔(dān)心”。

  5.A.touching

  B.shaking

  C.using

  D.controlling

  解析:選C。結(jié)合上文的語境“he wanted to carry it out of the sandbox with his hands”可知,用手將石頭推出沙坑。

  6.A.bottom

  B.center

  C.edge

  D.front

  解析:選C。結(jié)合上下文的語境及習(xí)慣,將石頭推出沙坑,首先將石頭推出沙坑的邊沿。A項(xiàng)“底部”;B項(xiàng)“中心”;C項(xiàng)“邊沿”;D項(xiàng)“前部”。

  7.A.over

  B.down

  C.through

  D.into

  解析:選A。結(jié)合情境,將石頭翻過這堵墻。其中over是“翻過,跨過”的意思。

  8.A.doubted

  B.surprised

  C.pleased

  D.determined

  解析:選D。結(jié)合情境,他決心將石頭推出去。其中“determined”是形容詞作狀語。A項(xiàng) “懷疑的”;B項(xiàng)“驚奇的”;C項(xiàng)“高興的”;D項(xiàng)“有決心的”。

  9.A.attempt

  B.progress

  C.effort

  D.decision

  解析:選B。他認(rèn)為每一次他都取得了一些 “進(jìn)步”。A項(xiàng) “嘗試”;B項(xiàng)“進(jìn)步”;C項(xiàng)“努力”;D項(xiàng)“決定”。

  10.A.hope

  B.reward

  C.point

  D.purpose

  解析:選B。結(jié)合語境, 盡管小男孩很努力將石頭從沙坑中推出,但是他的“回報(bào)”是石頭又回到沙坑中。

  11.A.made out

  B.broke out

  C.burst into

  D.rushed into

  解析:選C。結(jié)合上文的語境,不管多么用力,他總是不能將石頭從沙坑中推出,小男孩已經(jīng)無能為力,于是突然大聲痛哭。其中“burst out crying = burst into tears” 大聲痛哭。其中“burst into ” 意為“突然(進(jìn)入某種狀態(tài)或發(fā)生某種情況)”。

  12.A.so

  B.a(chǎn)s

  C.until

  D.before

  解析:選B。結(jié)合上下文的語境,當(dāng)小男孩大聲痛哭時(shí),他的父親看到了這一幕。其中as 意為“當(dāng)……時(shí)候”。

  13.A.rock

  B.picture

  C.figure

  D.shade

  解析:選C。結(jié)合語境,一個(gè)人出現(xiàn)在沙坑旁,他就是小男孩的父親。

  14.A.surprisingly

  B.doubtfully

  C.kindly

  D.firmly

  解析:選D。小男孩的父親溫和而又堅(jiān)定地說,你為什么不用盡所有的力量呢。

  15.A.shouted

  B.smiled

  C.called

  D.a(chǎn)sked

  解析:選A。結(jié)合上文的語境,孩子在大聲痛哭,聽到父親的指責(zé)很委屈。因此大聲回答。而不選其他選項(xiàng)。

  16.A.reached

  B.looked

  C.fell

  D.put

  解析:選A。結(jié)合語境,“reach

  down”固定搭配。

  17.A.pushed

  B.dropped

  C.carried

  D.removed

  解析:選D。在你們的人生道路上,有絆腳石需要搬開嗎?A項(xiàng)“推開”;B項(xiàng)“掉下”;C項(xiàng)“攜帶”;D項(xiàng)“搬開”。選D更加合適。

  18.A.who

  B.what

  C.which

  D.where

  解析:選B??疾楣潭ň湫?“It takes sth.to

  do sth.” ,其中“what”作“take”的賓語。

  19.A.minds

  B.spirits

  C.force

  D.strength

  解析:選D。有人很樂意給我們需要的力量,這里的“力量”不僅指身體的,而且指精神上的。

  20.A.help

  B.tips

  C.a(chǎn)dvice

  D.ideas

  解析:選A。根據(jù)第五段“You didn’t ask me for

  help”可知,當(dāng)有困難時(shí),向別人尋求幫助是一個(gè)好的方法,然而這個(gè)小男孩卻沒有尋求他父親的幫助。

 ?、?閱讀理解

  Words:335 難度系數(shù): 建議用時(shí):6分鐘The other day at lunch I was part of a whole group of colleagues and we were talking behind our boss’s back.She’s the new principal (校長) of our middle school.

  We talked about how kind she is to us.She writes notes to wish us happy holidays,or to thank us for jobs well done.She checks on us when she knows we’re facing difficulties outside of school with our health or with our families.

  All too often,when we talk nice behind someone’s back,they never know about it!I sent her a quick email to report the conversation.She replied saying how much she appreciated hearing about it.When I overheard (偷聽) conversations about the retirement of our principal,I thought she should know how we felt.So I made sure she did.Cards and emails are great,but maybe it’s just extra heartwarming to know that kind words are being said even “behind your back”.

  I like to do the same for my students.Of course I give them my own compliments (恭維),but I love to let them know when other adults have noticed their good behavior and attitudes.Then it’s absolutely necessary to let them know it too!It matters when what they notice is good.

  I’ve known from the other side how much this can mean.I often lack confidence in my own abilities as a teacher,so it gave me quite a lift when a friend who works with families in the community mentioned that he has heard several times from parents how glad they are to have their kids in my class.It just feels more important somehow to have the words said by people who don’t know I’ll ever hear them.

  Sure,it’s pleasant when we can say nice things about other people.Watch for your next opportunity to be the reporter!Make sure to tell them about the nice things being said behind their backs!

  1.Why did these colleagues talk behind their boss’s back?

  A.They were afraid of her.

  B.She treated them badly.

  C.She was kind to them.

  D.It was their daily practice.

  解析:選C。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第一段和第二段可知,作者的老板——中學(xué)校長對(duì)他們太好了,因此,作者和同事們背后討論她的好處,答案選C。

  2.Why did the author report their conversation to her principal?

  A.They were good friends.

  B.The principals hated them.

  C.She guessed her principal might be glad to hear it.

  D.She wanted to be praised.

  解析:選C。推理判斷題。根據(jù)文章第三段的內(nèi)容可推知,作者是揣摩著校長應(yīng)該是喜歡知道這些談話的,所以作者把同事們背后說的關(guān)于她的好話告訴了她。

  3.What encouraged the author to be a good teacher?

  A.Others’ nice talk behind her back.

  B.Her good knowledge in teaching.

  C.Her rich experience in teaching.

  D.Her principal’s help.

  解析:選A。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第五段的第二句話可知,正是由于有人告訴作者別人在背后說作者是個(gè)好老師,才使得作者對(duì)教學(xué)增強(qiáng)了自信心。故答案選A。

  4.In the text,the author mainly wanted to advise us ________.

  A.to accept others’ ideas modestly

  B.not to speak ill of others behind

  C.to listen to others’ talk secretly

  D.to report the nice things said behind people’s backs

  解析:選D。主旨大意題。文章第三、四、五段分別舉例說明把人們背后說的有關(guān)某人的好話告訴這個(gè)人,會(huì)對(duì)他產(chǎn)生積極的作用;文章最后一段又進(jìn)一步進(jìn)行了總結(jié),要找機(jī)會(huì)成為別人背后好話的報(bào)告者。

信息流廣告 競價(jià)托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車 網(wǎng)絡(luò)推廣 自學(xué)教程 招生代理 旅游攻略 非物質(zhì)文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買車咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書推薦 工作計(jì)劃 游戲攻略 心理測試 石家莊網(wǎng)絡(luò)推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡(luò)營銷 培訓(xùn)網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛好 網(wǎng)絡(luò)知識(shí) 品牌營銷 商標(biāo)交易 游戲攻略 短視頻代運(yùn)營 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎(chǔ)學(xué)習(xí)電腦 電商設(shè)計(jì) 職業(yè)培訓(xùn) 免費(fèi)發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語料庫 范文網(wǎng) 工作總結(jié) 二手車估價(jià) 情侶網(wǎng)名 愛采購代運(yùn)營 情感文案 古詩詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點(diǎn)痣 微信運(yùn)營 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關(guān)鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機(jī)派 企業(yè)服務(wù) 法律咨詢 chatGPT國內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵(lì)志名言 兒童文學(xué) 河北代理記賬公司 教育培訓(xùn) 游戲推薦 抖音代運(yùn)營 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓(xùn)招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機(jī) 高度酒 沐盛有禮 公司注冊(cè) 造紙術(shù) 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
主站蜘蛛池模板: 182tv午夜精品视频在线播放| 亚洲黄色在线电影| 中文天堂在线www| 美女被免费网站视频在线| 日本亚洲色大成网站www久久| 国产剧情丝袜在线观看| 久久国产精品免费看| 香蕉视频免费看| 日本精品一卡二卡≡卡四卡| 国产亚洲视频在线观看网址| 久久久噜噜噜久久熟女AA片| 色费女人18女人毛片免费视频| 无翼乌全彩无遮挡之老师| 国产一区二区三区露脸| 两个人看的www视频免费完整版| 紧身短裙女教师波多野| 完全免费在线视频| 伊人久久久久久久久香港| 97av麻豆蜜桃一区二区| 欧美在线观看www| 国产成人精品综合在线观看| 久久大香线蕉综合爱| 自拍偷自拍亚洲精品播放| 性调教室高h学校| 伊人亚洲综合网| 888亚洲欧美国产VA在线播放| 欧美丰满熟妇XXXX性| 国产在线视频99| 中文在线√天堂| 爱情岛论坛亚洲品质自拍视频| 国产麻豆精品一区二区三区V视界| 亚洲国产天堂久久综合| 麻豆精品一区二区综合av| 探花国产精品三级在线播放| 全部三片在线观看直播| 9277手机在线视频观看免费| 欧洲女人牲交性开放视频| 国产三级毛片视频| taoju.tv| 欧美叉叉叉BBB网站| 国产午夜手机精彩视频|