【高考調(diào)研】2024屆高三英語(yǔ)一輪復(fù)習(xí)(外研版)課時(shí)規(guī)范訓(xùn)練24(含解析)

雕龍文庫(kù) 分享 時(shí)間: 收藏本文

【高考調(diào)研】2024屆高三英語(yǔ)一輪復(fù)習(xí)(外研版)課時(shí)規(guī)范訓(xùn)練24(含解析)

  課時(shí)規(guī)范訓(xùn)練(單獨(dú)成冊(cè))

  訓(xùn)練(二十四)

  Ⅰ.閱讀理解

  閱讀下列短文,從每題所給的四個(gè)選項(xiàng)(A、B、C、D)中,選出最佳選項(xiàng)。

  A

  Let us begin by saying what does not cause our dreams.Our dreams do not come from “another world”.They are not messages from outside sources.They are not a look into the future,either.

  All our dreams have something to do with our feelings,fears,longings,wishes,needs and memories.If a person is hungry,or tired,or cold,his dreams may include a feeling of this kind.If the covers on your body,such as a quilt or a blanket,have slipped off your bed,you may dream that you are sleeping on the ice or snow.The material for the dream you will have tonight is likely to come from the experience you have today.

  So the subject of your dream usually comes from something that has an effect on you while you are sleeping (feeling of cold,discomfort,etc.) and it may also use your past experiences and the wishes and interests you have now.This is why children are likely to dream of fairies,older children of school examinations,hungry people of food,homesick soldiers of their families and prisoners of freedom.

  To show you how this is happening while you are asleep and how your needs and wishes can all be joined together in a dream,here is the story of an experiment.A man was asleep and the back of his hand was rubbed with a piece of absorbed cotton.He would dream he was in hospital and his charming girlfriend was visiting him,sitting on the bed and feeling gently his hands.

  There are some scientists who have made a special study of why we dream,what we dream and what those dreams mean.Their explanations of dreams,though a bit reasonable,are not accepted by everyone,but they offer an interesting approach to the problem.They believe that dreams are mostly expressions of wishes that do not come true.In other words,dreams are a way of having your wishes carried out.

  【解題導(dǎo)語(yǔ)】 本文是一篇議論文。文章主要針對(duì)我們的情緒、思緒對(duì)于我們夢(mèng)到的內(nèi)容的影響展開(kāi)敘述,提供了一些有趣的解釋,也解釋了夢(mèng)其實(shí)是我們內(nèi)心渴望的反映。

  1.From the passage we know that our dreams

  .

  A.a(chǎn)re imagination of our daily life

  gkxx.comB.a(chǎn)re man’s curious look into the future

  C.have nothing to do with our feelings

  D.a(chǎn)re to some degree connected with our feelings

  解析:選D。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段首句“All our dreams have something to do with our feelings,fears,longings,wishes,needs and memories.”可知,我們做的夢(mèng)與我們個(gè)人的情緒有關(guān)。故選D。

  2.Older children often dream of examinations probably because

  .

  A.they are interested in exams

  B.they are often worried about their studies

  C.they hope for a better life

  D.they show much interest in their studies

  解析:選B。推理判斷題。根據(jù)第三段內(nèi)容可知,高年級(jí)的孩子夢(mèng)到考試是因?yàn)樗麄儞?dān)心的太多。故選B。

  3.According to the writer,the explanations of dreams that some scientists made

  .

  學(xué)習(xí)網(wǎng)A.a(chǎn)re considered interesting,but unreasonable

  B.give a good answer to the question why we dream

  C.have some value,though not fully convincing

  D.have been proved by the findings of their studies

  解析:選A。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)倒數(shù)第一段中的前兩句可知,作者認(rèn)為有一些科學(xué)家對(duì)夢(mèng)的解析是有趣的,但不一定合理。故選A。

  4.Which of the following is the best title for this passage?

  A.Why People Dream?

  B.New Findings about Dreams

  C.Dream Makes Hopes

  D.What Dreams Mean?

  解析:選C。推理判斷題。根據(jù)倒數(shù)第一段中的“They believe that dreams are mostly expressions of wishes that do not come true.In other words,dreams are a way

  of having your wishes carried out.”可知,做夢(mèng)也是代表了我們內(nèi)心的希望。故選C。

  $來(lái)&源:gkxx.comB

  (2024·河南信陽(yáng)高三模擬)When 15-year-old Louisa Ball takes a nap,she sleeps for days on end,and no amount of shaking can fully wake her up.The British girl has a rare condition called Sleeping Beauty Sickness.Doctors don’t know what causes it or how to cure it—only know that it strikes teenagers and goes away by itself after eight to 12 years.

  Louisa’s mum,Lottie,told NBC News that the girl had flulike symptoms just over a year ago.Shortly afterward,she had her first period of long sleeping.

  She was eventually diagnosed with Kleine-Levin Syndrome,whose victims worldwide may number no more than 1,000.The victims live normally for weeks or months at a time,with normal sleep patterns and normal energy levels.Then,with little warning,they’ll go to sleep for days or weeks at a time.So far,Louisa’s longest period in bed has been 13 days.Victims will wake briefly,but be disoriented and not fully awake.Louisa’s parents force her awake so she can use the bathroom and eat.

  Now,Louisa’s friends can tell when a period is coming on.She stops talking and she may be annoyed easily.That’s when she knows she has to get home to her bed.Louisa has slept through family vacations,the dance recitals (表演會(huì)) she loves to perform in,and school tests.Now it becomes increasingly difficult to catch up on missed schoolwork.

  But just as doctors don’t know the cause,they also don’t know why it ends as mysteriously as it began.The illness is unrelated to narcolepsy (嗜眠病),whose victims are constantly tired and drop off for brief periods of sleep at any time.

  It’s so dramatic that some people have accused Louisa of making the false symptoms to get attention.Her father,Richard,thinks that’s absurd.

  【解題導(dǎo)語(yǔ)】 本文屬于醫(yī)學(xué)類短文閱讀。一個(gè)英國(guó)女孩兒患上了一種罕見(jiàn)的病癥,患有這種病癥的人,每次能連著睡幾天甚至幾周的時(shí)間,這種病又叫克萊恩—萊文綜合癥。人們無(wú)從得知,只能等它自行消失。

  5.The underlined “disoriented ” in the 3rd paragraph probably means

  .

  A.embarrassed B.disappointed

  C.confused D.happy

  解析:選C。猜測(cè)詞義題。根據(jù)劃線詞后的“and not fully awake”可知,患有睡美人癥的人,不能完全醒,處于半睡半醒的狀態(tài)。embarrassed“尷尬的”;disappointed“失望的”;confused“糊涂的”;happy“開(kāi)心的”。故選C。

  6.We can learn from the passage that

  .

  A.doctors have found the cure for Sleeping Beauty Sickness.

  www.gkxx.comB.some people don’t believe in the truth of Louisa’s symptoms.

  C.Kleine-Levin Syndrome has no effect on Louisa’s study and life.

  D.the narcolepsy victims sleep longer than those with Kleine-Levin Syndrome.

  解析:選B。推理判斷題。根據(jù)最后一段中的“It’s so dramatic that some people have accused Louisa of making the false symptoms to get attention.”可知,因?yàn)榭巳R恩—萊文綜合癥的病因尚不明確,有些人就認(rèn)為是Louisa捏造了虛假的癥狀獲得關(guān)注。由此可知,一些人并不相信克萊恩—萊文綜合癥。故選B。

  7.What can we learn about Louisa?

  A.Louisa is fond of dancing.

  B.Louisa can still manage finish her schoolwork without difficulty.

  www.gkxx.comC.Louisa is a British girl who likes sleeping.

  D.Louisa’s longest sleeping period is 8 years.

  解析:選A。判斷正誤題。根據(jù)第四段中的“Louisa has slept through family vacations,the dance recitals (表演會(huì)) she loves to perform in,and school tests.”可知,Louisa平時(shí)喜歡跳舞和參加舞蹈表演。故選A。

  8.What is the best title of the passage?

  A.What is Narcolepsy

  B.How Louisa Overcame the Difficulty

  C.Rare Illness Turns a Girl into a “Sleeping Beauty”

  D.The Latest Research on Kleine-Levin Syndrome.

  www.gkxx.com解析:選C。根據(jù)第一段中的后兩句可知,一個(gè)英國(guó)女孩兒患上了一種罕見(jiàn)的病癥,患有這種病癥的人,每次能連著睡幾天甚至幾周的時(shí)間,睡著之后不容易醒,就像睡美人一樣。故選C。

  Ⅱ.語(yǔ)法填空

  閱讀下面材料,在空白處填入適當(dāng)?shù)膬?nèi)容(1個(gè)單詞)或括號(hào)內(nèi)單詞的正確形式。

  In the Garden Hotel,every bedroom has its own bathroom,telephone,and furniture in the local style.In the Mistu Restaurant,you can choose from a lot of 1.

  (dish),both Eastern and European.In the Beach Bar,you can drink with your family and friends in air-conditioned comfort,and listen to the music of 2.

  (internation) known artists.Or you can take your drink outside into the beautiful garden 3.

  gives the hotel its name,or to the table 4.

  (surround) by the swimming pool.Throughout the hotel,you will find the service is 5.

  friendly and efficient.

  高中學(xué)習(xí)網(wǎng) www.gkxx.comBy day the pool is alive 6.

  the holiday spirit and the happy shouts of children and by night,soft lights and music make it 7.

  perfect place for a party,or simply for an after-dinner drink and conversation.

  The Garden Hotel has 8.

  own minibus service.Give us a ring 9.

  we will arrange to pick you up at the airport or in the city center.Every day a bus 10.

  (leave) the hotel for day trips up into the hills to see the city or the villages and temples of the people,or along the seashore to the seaside towns.

  答案:1.dishes 2.internationally 3.that/which 4.surrounded 5.both 6.with 7.a 8.its 9.and 10.leaves

  Ⅲ.短文改錯(cuò)

  假定英語(yǔ)課上老師要求同桌之間交換修改作文,請(qǐng)你修改你同桌寫(xiě)的以下作文。文中共有10處語(yǔ)言錯(cuò)誤,每句中最多有兩處。每處錯(cuò)誤僅涉及一個(gè)單詞的增加、刪除或修改。

  增加:在缺詞處加一個(gè)漏字符號(hào)(∧),并在其下面寫(xiě)出該加的詞。

  刪除:把多余的詞用斜線()劃掉。

  修改:在錯(cuò)的詞下劃一橫線,并在該詞下面寫(xiě)出修改后的詞。

  注意:1.每處錯(cuò)誤及其修改均僅限一詞;

  2.只允許修改10處,多者(從第11處起)不計(jì)分。

  Not only our parents give us endless love,but they also give us enough support,always sharing their happiness and sorrow.I'm very grateful to my parents.They give me so much love and spare no efforts to support me.I still remembered once I was seriously ill,they were so worrying and almost accompanied me the whole night.Besides,they are considerate.Now I'm the Senior 3 student.Lucky for me,my parents can understand my stressful condition and often talk to me by encouraging words.Furthermore,I am given enough personal space,what I appreciate so much.

  Now I have made up my mind to study hard.When I grow up,I will try my best to make my parents to live a happy life.

  答案:

  Not only

  our parents give us endless love,but they also give us enough support,always sharing

  happiness and sorrow.I'm very grateful to my parents.They give me so much love and spare no

  to support me.I still

  once I was seriously ill,they were so

  and almost accompanied me

  whole night.Besides,they are considerate.Now I'm the Senior 3 student. for me,my parents can understand my stressful condition and often talk to me

  encouraging words.Furthermore,I am given enough personal space, I appreciate so much.

  Now I have made up my mind to study hard.When I grow up,I will try my best to make my parents to live a happy life.

  Ⅳ.小寫(xiě)作

  【寫(xiě)作素材】

  1.眾所周知,1969年美國(guó)航天員踏上了月球。然而,一些學(xué)者根據(jù)登月照片和影像,認(rèn)為美國(guó)人登月存在種種謎團(tuán)。(be known to; land; conclude)

  2.月球上沒(méi)有空氣沒(méi)有風(fēng),美國(guó)國(guó)旗不可能飄揚(yáng)。(neither...nor...)

  3.從照片看,背景是漆黑的夜空,理論上應(yīng)該有行星,但從照片上看卻沒(méi)有。(in theory)

  4.宇航員有影子,美國(guó)國(guó)旗卻沒(méi)有影子。(furthermore)

  5.由于缺乏合理的解釋和足夠的證據(jù),這次登月之旅仍是個(gè)“驚天之謎”。(adequate evidence; remain)

  One possible version:

  As is known to all,in 1969 American astronauts landed on the moon,but some scholars conclude that it holds the following puzzles after studying the photographs and images taken from the moon.

  Since the moon has neither atmosphere nor wind,it is groundless that the American flag is waving in the wind.There should be stars in theory but in fact there is no star in the picture.Furthermore,the astronaut has his own shadow while the flag doesn’t.

  Lacking reasonable explanations and adequate evidence,the trip to the moon remains a total mystery.

  課時(shí)規(guī)范訓(xùn)練(單獨(dú)成冊(cè))

  訓(xùn)練(二十四)

  Ⅰ.閱讀理解

  閱讀下列短文,從每題所給的四個(gè)選項(xiàng)(A、B、C、D)中,選出最佳選項(xiàng)。

  A

  Let us begin by saying what does not cause our dreams.Our dreams do not come from “another world”.They are not messages from outside sources.They are not a look into the future,either.

  All our dreams have something to do with our feelings,fears,longings,wishes,needs and memories.If a person is hungry,or tired,or cold,his dreams may include a feeling of this kind.If the covers on your body,such as a quilt or a blanket,have slipped off your bed,you may dream that you are sleeping on the ice or snow.The material for the dream you will have tonight is likely to come from the experience you have today.

  So the subject of your dream usually comes from something that has an effect on you while you are sleeping (feeling of cold,discomfort,etc.) and it may also use your past experiences and the wishes and interests you have now.This is why children are likely to dream of fairies,older children of school examinations,hungry people of food,homesick soldiers of their families and prisoners of freedom.

  To show you how this is happening while you are asleep and how your needs and wishes can all be joined together in a dream,here is the story of an experiment.A man was asleep and the back of his hand was rubbed with a piece of absorbed cotton.He would dream he was in hospital and his charming girlfriend was visiting him,sitting on the bed and feeling gently his hands.

  There are some scientists who have made a special study of why we dream,what we dream and what those dreams mean.Their explanations of dreams,though a bit reasonable,are not accepted by everyone,but they offer an interesting approach to the problem.They believe that dreams are mostly expressions of wishes that do not come true.In other words,dreams are a way of having your wishes carried out.

  【解題導(dǎo)語(yǔ)】 本文是一篇議論文。文章主要針對(duì)我們的情緒、思緒對(duì)于我們夢(mèng)到的內(nèi)容的影響展開(kāi)敘述,提供了一些有趣的解釋,也解釋了夢(mèng)其實(shí)是我們內(nèi)心渴望的反映。

  1.From the passage we know that our dreams

  .

  A.a(chǎn)re imagination of our daily life

  gkxx.comB.a(chǎn)re man’s curious look into the future

  C.have nothing to do with our feelings

  D.a(chǎn)re to some degree connected with our feelings

  解析:選D。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段首句“All our dreams have something to do with our feelings,fears,longings,wishes,needs and memories.”可知,我們做的夢(mèng)與我們個(gè)人的情緒有關(guān)。故選D。

  2.Older children often dream of examinations probably because

  .

  A.they are interested in exams

  B.they are often worried about their studies

  C.they hope for a better life

  D.they show much interest in their studies

  解析:選B。推理判斷題。根據(jù)第三段內(nèi)容可知,高年級(jí)的孩子夢(mèng)到考試是因?yàn)樗麄儞?dān)心的太多。故選B。

  3.According to the writer,the explanations of dreams that some scientists made

  .

  學(xué)習(xí)網(wǎng)A.a(chǎn)re considered interesting,but unreasonable

  B.give a good answer to the question why we dream

  C.have some value,though not fully convincing

  D.have been proved by the findings of their studies

  解析:選A。細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)倒數(shù)第一段中的前兩句可知,作者認(rèn)為有一些科學(xué)家對(duì)夢(mèng)的解析是有趣的,但不一定合理。故選A。

  4.Which of the following is the best title for this passage?

  A.Why People Dream?

  B.New Findings about Dreams

  C.Dream Makes Hopes

  D.What Dreams Mean?

  解析:選C。推理判斷題。根據(jù)倒數(shù)第一段中的“They believe that dreams are mostly expressions of wishes that do not come true.In other words,dreams are a way

  of having your wishes carried out.”可知,做夢(mèng)也是代表了我們內(nèi)心的希望。故選C。

  $來(lái)&源:gkxx.comB

  (2024·河南信陽(yáng)高三模擬)When 15-year-old Louisa Ball takes a nap,she sleeps for days on end,and no amount of shaking can fully wake her up.The British girl has a rare condition called Sleeping Beauty Sickness.Doctors don’t know what causes it or how to cure it—only know that it strikes teenagers and goes away by itself after eight to 12 years.

  Louisa’s mum,Lottie,told NBC News that the girl had flulike symptoms just over a year ago.Shortly afterward,she had her first period of long sleeping.

  She was eventually diagnosed with Kleine-Levin Syndrome,whose victims worldwide may number no more than 1,000.The victims live normally for weeks or months at a time,with normal sleep patterns and normal energy levels.Then,with little warning,they’ll go to sleep for days or weeks at a time.So far,Louisa’s longest period in bed has been 13 days.Victims will wake briefly,but be disoriented and not fully awake.Louisa’s parents force her awake so she can use the bathroom and eat.

  Now,Louisa’s friends can tell when a period is coming on.She stops talking and she may be annoyed easily.That’s when she knows she has to get home to her bed.Louisa has slept through family vacations,the dance recitals (表演會(huì)) she loves to perform in,and school tests.Now it becomes increasingly difficult to catch up on missed schoolwork.

  But just as doctors don’t know the cause,they also don’t know why it ends as mysteriously as it began.The illness is unrelated to narcolepsy (嗜眠病),whose victims are constantly tired and drop off for brief periods of sleep at any time.

  It’s so dramatic that some people have accused Louisa of making the false symptoms to get attention.Her father,Richard,thinks that’s absurd.

  【解題導(dǎo)語(yǔ)】 本文屬于醫(yī)學(xué)類短文閱讀。一個(gè)英國(guó)女孩兒患上了一種罕見(jiàn)的病癥,患有這種病癥的人,每次能連著睡幾天甚至幾周的時(shí)間,這種病又叫克萊恩—萊文綜合癥。人們無(wú)從得知,只能等它自行消失。

  5.The underlined “disoriented ” in the 3rd paragraph probably means

  .

  A.embarrassed B.disappointed

  C.confused D.happy

  解析:選C。猜測(cè)詞義題。根據(jù)劃線詞后的“and not fully awake”可知,患有睡美人癥的人,不能完全醒,處于半睡半醒的狀態(tài)。embarrassed“尷尬的”;disappointed“失望的”;confused“糊涂的”;happy“開(kāi)心的”。故選C。

  6.We can learn from the passage that

  .

  A.doctors have found the cure for Sleeping Beauty Sickness.

  www.gkxx.comB.some people don’t believe in the truth of Louisa’s symptoms.

  C.Kleine-Levin Syndrome has no effect on Louisa’s study and life.

  D.the narcolepsy victims sleep longer than those with Kleine-Levin Syndrome.

  解析:選B。推理判斷題。根據(jù)最后一段中的“It’s so dramatic that some people have accused Louisa of making the false symptoms to get attention.”可知,因?yàn)榭巳R恩—萊文綜合癥的病因尚不明確,有些人就認(rèn)為是Louisa捏造了虛假的癥狀獲得關(guān)注。由此可知,一些人并不相信克萊恩—萊文綜合癥。故選B。

  7.What can we learn about Louisa?

  A.Louisa is fond of dancing.

  B.Louisa can still manage finish her schoolwork without difficulty.

  www.gkxx.comC.Louisa is a British girl who likes sleeping.

  D.Louisa’s longest sleeping period is 8 years.

  解析:選A。判斷正誤題。根據(jù)第四段中的“Louisa has slept through family vacations,the dance recitals (表演會(huì)) she loves to perform in,and school tests.”可知,Louisa平時(shí)喜歡跳舞和參加舞蹈表演。故選A。

  8.What is the best title of the passage?

  A.What is Narcolepsy

  B.How Louisa Overcame the Difficulty

  C.Rare Illness Turns a Girl into a “Sleeping Beauty”

  D.The Latest Research on Kleine-Levin Syndrome.

  www.gkxx.com解析:選C。根據(jù)第一段中的后兩句可知,一個(gè)英國(guó)女孩兒患上了一種罕見(jiàn)的病癥,患有這種病癥的人,每次能連著睡幾天甚至幾周的時(shí)間,睡著之后不容易醒,就像睡美人一樣。故選C。

  Ⅱ.語(yǔ)法填空

  閱讀下面材料,在空白處填入適當(dāng)?shù)膬?nèi)容(1個(gè)單詞)或括號(hào)內(nèi)單詞的正確形式。

  In the Garden Hotel,every bedroom has its own bathroom,telephone,and furniture in the local style.In the Mistu Restaurant,you can choose from a lot of 1.

  (dish),both Eastern and European.In the Beach Bar,you can drink with your family and friends in air-conditioned comfort,and listen to the music of 2.

  (internation) known artists.Or you can take your drink outside into the beautiful garden 3.

  gives the hotel its name,or to the table 4.

  (surround) by the swimming pool.Throughout the hotel,you will find the service is 5.

  friendly and efficient.

  高中學(xué)習(xí)網(wǎng) www.gkxx.comBy day the pool is alive 6.

  the holiday spirit and the happy shouts of children and by night,soft lights and music make it 7.

  perfect place for a party,or simply for an after-dinner drink and conversation.

  The Garden Hotel has 8.

  own minibus service.Give us a ring 9.

  we will arrange to pick you up at the airport or in the city center.Every day a bus 10.

  (leave) the hotel for day trips up into the hills to see the city or the villages and temples of the people,or along the seashore to the seaside towns.

  答案:1.dishes 2.internationally 3.that/which 4.surrounded 5.both 6.with 7.a 8.its 9.and 10.leaves

  Ⅲ.短文改錯(cuò)

  假定英語(yǔ)課上老師要求同桌之間交換修改作文,請(qǐng)你修改你同桌寫(xiě)的以下作文。文中共有10處語(yǔ)言錯(cuò)誤,每句中最多有兩處。每處錯(cuò)誤僅涉及一個(gè)單詞的增加、刪除或修改。

  增加:在缺詞處加一個(gè)漏字符號(hào)(∧),并在其下面寫(xiě)出該加的詞。

  刪除:把多余的詞用斜線()劃掉。

  修改:在錯(cuò)的詞下劃一橫線,并在該詞下面寫(xiě)出修改后的詞。

  注意:1.每處錯(cuò)誤及其修改均僅限一詞;

  2.只允許修改10處,多者(從第11處起)不計(jì)分。

  Not only our parents give us endless love,but they also give us enough support,always sharing their happiness and sorrow.I'm very grateful to my parents.They give me so much love and spare no efforts to support me.I still remembered once I was seriously ill,they were so worrying and almost accompanied me the whole night.Besides,they are considerate.Now I'm the Senior 3 student.Lucky for me,my parents can understand my stressful condition and often talk to me by encouraging words.Furthermore,I am given enough personal space,what I appreciate so much.

  Now I have made up my mind to study hard.When I grow up,I will try my best to make my parents to live a happy life.

  答案:

  Not only

  our parents give us endless love,but they also give us enough support,always sharing

  happiness and sorrow.I'm very grateful to my parents.They give me so much love and spare no

  to support me.I still

  once I was seriously ill,they were so

  and almost accompanied me

  whole night.Besides,they are considerate.Now I'm the Senior 3 student. for me,my parents can understand my stressful condition and often talk to me

  encouraging words.Furthermore,I am given enough personal space, I appreciate so much.

  Now I have made up my mind to study hard.When I grow up,I will try my best to make my parents to live a happy life.

  Ⅳ.小寫(xiě)作

  【寫(xiě)作素材】

  1.眾所周知,1969年美國(guó)航天員踏上了月球。然而,一些學(xué)者根據(jù)登月照片和影像,認(rèn)為美國(guó)人登月存在種種謎團(tuán)。(be known to; land; conclude)

  2.月球上沒(méi)有空氣沒(méi)有風(fēng),美國(guó)國(guó)旗不可能飄揚(yáng)。(neither...nor...)

  3.從照片看,背景是漆黑的夜空,理論上應(yīng)該有行星,但從照片上看卻沒(méi)有。(in theory)

  4.宇航員有影子,美國(guó)國(guó)旗卻沒(méi)有影子。(furthermore)

  5.由于缺乏合理的解釋和足夠的證據(jù),這次登月之旅仍是個(gè)“驚天之謎”。(adequate evidence; remain)

  One possible version:

  As is known to all,in 1969 American astronauts landed on the moon,but some scholars conclude that it holds the following puzzles after studying the photographs and images taken from the moon.

  Since the moon has neither atmosphere nor wind,it is groundless that the American flag is waving in the wind.There should be stars in theory but in fact there is no star in the picture.Furthermore,the astronaut has his own shadow while the flag doesn’t.

  Lacking reasonable explanations and adequate evidence,the trip to the moon remains a total mystery.

信息流廣告 競(jìng)價(jià)托管 招生通 周易 易經(jīng) 代理招生 二手車(chē) 網(wǎng)絡(luò)推廣 自學(xué)教程 招生代理 旅游攻略 非物質(zhì)文化遺產(chǎn) 河北信息網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 買(mǎi)車(chē)咨詢 河北人才網(wǎng) 精雕圖 戲曲下載 河北生活網(wǎng) 好書(shū)推薦 工作計(jì)劃 游戲攻略 心理測(cè)試 石家莊網(wǎng)絡(luò)推廣 石家莊招聘 石家莊網(wǎng)絡(luò)營(yíng)銷(xiāo) 培訓(xùn)網(wǎng) 好做題 游戲攻略 考研真題 代理招生 心理咨詢 游戲攻略 興趣愛(ài)好 網(wǎng)絡(luò)知識(shí) 品牌營(yíng)銷(xiāo) 商標(biāo)交易 游戲攻略 短視頻代運(yùn)營(yíng) 秦皇島人才網(wǎng) PS修圖 寶寶起名 零基礎(chǔ)學(xué)習(xí)電腦 電商設(shè)計(jì) 職業(yè)培訓(xùn) 免費(fèi)發(fā)布信息 服裝服飾 律師咨詢 搜救犬 Chat GPT中文版 語(yǔ)料庫(kù) 范文網(wǎng) 工作總結(jié) 二手車(chē)估價(jià) 情侶網(wǎng)名 愛(ài)采購(gòu)代運(yùn)營(yíng) 情感文案 古詩(shī)詞 邯鄲人才網(wǎng) 鐵皮房 衡水人才網(wǎng) 石家莊點(diǎn)痣 微信運(yùn)營(yíng) 養(yǎng)花 名酒回收 石家莊代理記賬 女士發(fā)型 搜搜作文 石家莊人才網(wǎng) 銅雕 關(guān)鍵詞優(yōu)化 圍棋 chatGPT 讀后感 玄機(jī)派 企業(yè)服務(wù) 法律咨詢 chatGPT國(guó)內(nèi)版 chatGPT官網(wǎng) 勵(lì)志名言 兒童文學(xué) 河北代理記賬公司 教育培訓(xùn) 游戲推薦 抖音代運(yùn)營(yíng) 朋友圈文案 男士發(fā)型 培訓(xùn)招生 文玩 大可如意 保定人才網(wǎng) 黃金回收 承德人才網(wǎng) 石家莊人才網(wǎng) 模型機(jī) 高度酒 沐盛有禮 公司注冊(cè) 造紙術(shù) 唐山人才網(wǎng) 沐盛傳媒
主站蜘蛛池模板: 小说区亚洲自拍另类| 欧美aaaaaaaaaa| 国产精品亚洲四区在线观看| 久久天天躁狠狠躁夜夜呲| 美女扒开胸罩露出奶了无遮挡免费 | 亚洲午夜无码久久久久| 韩国免费人成在线观看网站| 少妇无码太爽了在线播放| 亚洲最大黄色网站| 蜜芽亚洲av无码精品色午夜| 天天在线综合网| 久青草影院在线观看国产| 精品一区二区三区在线播放| 国产片免费福利片永久| 免费无码又爽又刺激毛片| 久久亚洲欧美综合激情一区| 狠狠色狠狠色综合网| 国产在线观看精品一区二区三区91| xxxxx做受大片在线观看免费 | 国产裸体舞一区二区三区| 久久国产精品亚洲综合| 男人添女人下部高潮全视频 | 欧美重口另类在线播放二区| 国产亚洲精品日韩综合网| 99re在线播放视频| 日韩精品久久无码中文字幕| 免费在线色视频| 麻豆三级在线播放| 大地资源在线资源官网| 久久99精品国产免费观看| 欧美黑人粗大xxxxbbbb| 国产一级特黄a大片免费| 5555国产在线观看精品| 成年人电影在线播放| 亚洲av永久无码精品秋霞电影影院 | 手机国产乱子伦精品视频| 亚洲小视频在线播放| 精品国产电影久久九九| 国产成人v爽在线免播放观看| cctv新闻频道在线直播| 日日噜噜夜夜爽爽|